De 17 Verdensmål

De 17 Verdensmål blev formuleret af FN i 2015 og sætter i dag en overordnet global ramme for vores arbejde med bæredygtig omstilling i vores virksomheder. Få mere konkret viden om de 17 verdensmål her og erfar hvordan du selv kan arbejde med dem i din virksomhed.

FN's 17 verdensmål

Det handler om at vise hvordan din virksomhed arbejder for en bæredygtig fremtid. Fokuser på de verdensmål, som din virksomhed er med til at styrke. Sammen får vi tydeliggjort, hvor du gør den største forskel, og får det integreret i markedsføring og forretningsplan.

Bæredygtighed

Bæredygtighed i virksomheder handler om at skabe en bæredygtig bundlinje, der tager hensyn til både klima, miljø, natur, biodiversitet, mennesker, medarbejdere og det omkringliggende samfund. Lad os guide din til en konkret forståelse af begrebet, som du kan bruge til at skabe en mere bæredygtig forretning.

Greenwashing

Det handler om at være ærlig om udviklingen frem mod mere bæredygtighed og grønne tiltag i egen virksomhed – uden at overdrive. Så undgår du greenwashing, men også greenhushing. Bliv klogere på begreberne her på linket.

Bæredygtighed og Bureau P

Vi fokuserer på de verdensmål, hvor vi kan gøre en reel forskel. På samme måde skal din virksomhed udvælge de verdensmål, som du kan påvirke med dine kerneydelser.

Ranunkelvej 15, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33