Priser – bæredygtighedskonsulent

Vi udvikler din virksomheds bæredygtige omstilling lige fra at opstille visioner, udvælge verdensmål, udarbejde CO2-regnskab og skabe konkrete mål og handleplaner. Timepris = 1.200 kr. (ex. moms). Vi udarbejder gerne tilbud på konkrete opgaver. Kontakt os og hør mere.

Rådgivningsforløb og konkret hjælp til bæredygtig omstilling: Anette Kalle Larsen er en del af inspirationskataloget med bæredygtighedsrådgivere under Erhvervshus Sjælland. Som virksomhed kan du søge midler til et rådgivningsforløb og få tilskud til vores ydelser.

Det er muligt at søge midler til at rådgivningsforløb via SMV Grøn 2.0 programmet samt SMV Grønne Kompetencer. Det er både for virksomheder, der er i gang, og virksomheder, der er helt nye i forhold til bæredygtig omstilling. Kontakt os hvis vi skal hjælpe med at ansøge.

Se også kurset Manualen til en bæredygtighed virksomhed som kan købes med eller uden konsulenthjælp.

Køb en pakke til din bæredygtige omstilling

– og kom den direkte vej fra grønne ideer til konkret handling

 

Udgifter til transport kommer oven i prisen. Alle priser er ex moms.

 

Anette Kalle Larsen

Anette Kalle Larsen

bæredygtighedskonsulent & tekstforfatter

Fremtidens virksomheder er bæredygtige. Hvis din virksomhed skal i gang med den bæredygtige omstilling så lad os tage en snak, så du kan høre mere om, hvad jeg kan hjælpe med. Du er meget velkommen på mit kontor i Holbæk . Jeg laver faste aftaler om et projekt eller et vist antal timer eller dage om måneden indtil opgaven er løst.

Kontakt via: 5223 3633 eller mail: anette@bureaup.dk

 

Priser – tekstforfatter

Få præcis hjælp til at skrive dine webtekster, artikler, markedsføringstekster, manuskripter, faglige tekster mv. Timepris = 950 kr. (ex moms). Udarbejder gerne faste priser på konkrete opgaver. 

Én enkelt tekst (ikke en artikel) = 2.800 kr. (ex moms).

Pris pr. artikel (fx. blogindlæg, lang Googleoptimeret webtekst, artikel til magasin mv.) = fra 4.750 kr. (ex moms). Den endelige pris afhænger af emne, branche og omfanget af forudgående research. Nogle artikler skrives på baggrund af interview med kunden. Hvis der skal laves flere interviews, afspejles det i prisen. Mængderabat ved køb af flere artikler om samme emne.

 

 

 

Samlet “webpakke” = tekstforfatter + ny hjemmeside 

Jeg har allieret mig med en professionel webmand: Morten Andersen fra Web.dk, så du kan få din hjemmeside udviklet fra A til Z med det samme inklusiv gode webtekster. Vi har udviklet 3 pakker til dig: Basispakken (4 sider eller en one page hjemmeside), Normalpakken (op til 8 sider) og Den udvidede (op til 15 sider). Læs mere om de 3 pakker klik her eller kontakt mig via: 52233633 eller anette@bureaup.dk.

 

Ranunkelvej 15, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33