Persondatapolitik

BUREAU P’S PERSONDATAPOLITIK for indsamling af oplysninger til brug for opfyldelse af aftaler med vores kunder

Bureau P (herefter ”vi”) behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondata- og privatlivsbeskyttelsespolitik (herefter ”Persondatapolitik”).

I det følgende informerer vi dig om dine rettigheder som registreret kunde hos os, samt om hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger.

1. Personoplysninger

  • Vi behandler kun personoplysninger om dig, som du giver os for at kunne opfylde vores aftale med dig. De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:
    • Kontaktoplysninger; fornavn og efternavn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt cvr-nummer.
    • Din service- og produkthistorik.
  • Hvis du har tilmeldt dig Bureau P’s nyhedsbrev er din e-mailadresse og dit navn gemt i vores register. Dine oplysninger bliver kun anvendt til at udsende dette nyhedsbrev.
  •  Vi videresælger aldrig dine persondata til andre virksomheder.

2. Anvendelse af dine personoplysninger

  • Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er at levere en god service og behandling (herefter ”Formålet”).
  • Vi behandler kun personoplysninger om dig, der er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af Formålet.

3. Opbevaring af dine personoplysninger

  • Dine personoplysninger opbevares hos Bureau P (herefter ”Databehandleren” og den ”Dataansvarlige”), som er ansvarlig for opbevaringen af dine oplysninger.
  • Oplysningerne lagres på servere inden for EU og dine personlige oplysninger vil derfor altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen.
  • Vi påser løbende, at vi har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personlige oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, går tabt eller forringes.
  • Endvidere sikrer vi, at de ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med de til enhver tid gældende regler om behandling af personoplysninger.

4. Eksterne leverandører

  • Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre leverandører og samarbejdspartnere, når det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores aftale med dig.
  • Herudover kan vi dele dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder, herunder hvis vi skal indberette oplysninger til det offentlige.

5. Sletning af dine personlige oplysninger

  • Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af Formålet eller til opfyldelse af lovkrav.
  • Vi sletter dine oplysninger, når vi ikke længere har behov for dem. Uafhængigt af GDPR (Persondataforordningen) gemmes alle transaktionsdata i 5 år i overensstemmelse med dansk regnskabslov.

6. Dine rettigheder

  • Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på vores e-mail eller hovedtelefonnummer.
  • Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.
  • Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

7. Dataansvarlig

  • Dine personoplysninger indsamles og behandles af:

Bureau P v. Anette Kalle Larsen

CVR. 37 33 38 40

Ahlgade 1C, 2, 4300 Holbæk

Tlf. 5223 3633

info@bureaup.dk

Ahlgade 1C, 2. sal, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33