Tekst & markedsføring

Skarpe tekster og markedsføring direkte til dine kunder

Webtekster, der sælger

Få professionelle webtekster, der får din modtager til at handle. Når vi skriver til din hjemmeside, sætter vi os i dine kunders sted og skriver med dem for øje. Dine budskaber kommer ud indbydende og levende.

Faglige tekster i øjenhøjde

Vi skaber klar formidling af tung, kompliceret viden. Årsrapporter, økonomiske tal og fagtekniske produktioner gøres lækre, forståelige og/eller koges ned til korte og klare tekster. Det kan også være centrale tal og konklusioner fra brugerundersøgelser eller analyser.

Interviews

Lad os interviewe dine kunder eller dig til testimonials og profilartikler. Vi kan også levere præcise interviewguides og udføre brugerundersøgelser.

Korrektur og struktur

Få et nyt sæt øjne til at gennemgå din korte salgstekst eller din lange e-bog – både for at luge ud i stave- og slåfejl, men også for at sikre en god og læsevenlig struktur. Det kan nemlig være svært at være korrekturlæser på egne tekster.

Blogindlæg og artikler

Du er faglig ekspert i din virksomhed og har en stor viden, som kan inspirere mange – men du er måske ikke ekspert i at skrive artikler og blogindlæg. Vi ghostwriter for mange ejerledere og fører pennen i deres artikler på LinkedIn, virksomhedens blog eller i et nyhedsbrev.

Drejebog til video

Med en gennemarbejdet drejebog er du sikker på at få dine budskaber ud i en kortere eller længere reklamevideo, så dine modtagere kan forstå dem. Sammen planlægger vi drejebog og talepapir, så du får sagt det, du vil sige – klart og tydeligt.

Ranunkelvej 15, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33