Tekst & markedsføring

Skarpe tekster og markedsføring direkte til dine kunder

Webtekster, der sælger

Få professionelle webtekster, der får din modtager til at handle. Når vi skriver til din hjemmeside, sætter vi os i dine kunders sted og skriver med dem for øje. Dine budskaber kommer ud indbydende og levende.

Faglige tekster i øjenhøjde

Vi skaber klar formidling af tung, kompliceret viden. Årsrapporter, økonomiske tal og fagtekniske produktioner gøres lækre, forståelige og/eller koges ned til korte og klare tekster. Det kan også være centrale tal og konklusioner fra brugerundersøgelser eller analyser.

Interviews

Lad os interviewe dine kunder eller dig til testimonials og profilartikler. Vi kan også levere præcise interviewguides og udføre brugerundersøgelser.

Korrektur og struktur

Få et nyt sæt øjne til at gennemgå din korte salgstekst eller din lange e-bog – både for at luge ud i stave- og slåfejl, men også for at sikre en god og læsevenlig struktur. Det kan nemlig være svært at være korrekturlæser på egne tekster.

Sociale medier

Vær bevidst om hvorfor du vil være på de sociale medier. For at blive mere synlig, skaffe leads eller for at få folk ind på din hjemmeside eller webshop? Vi hjælper dig med at skabe lige netop det indhold, som fanger dine målgruppers opmærksomhed.

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33