Styrk dit salg med effektive webtekster 

“Godt arbejde! De gode gutter her er imponerede over teksterne, og vi er meget glade for en hjemmeside, der nu er skrevet ordentligt,” ejer Troels Johannesen fra WeCode.

Bureau P laver webtekster, der får folk til at handle. Vi leverer professionelle søgemaskineoptimerede webtekster (SEO), der får dine kunder til at reagere, booke et møde, købe et produkt, bestille din brochure eller tilmelde sig dit nyhedsbrev.

VI SKRIVER PROFESSIONELLE WEBTEKSTER TIL DINE KUNDER

Når vi skriver en tekst til din hjemmeside, sætter vi os i dine kunders sted. Vi ser din virksomhed udefra og ind. Vi fokuserer på, hvad dine kunder interesserer sig for og gerne vil købe. Vores mål er, at dit budskab bliver fortalt så indbydende og levende, at de besøgende på din hjemmeside har lyst til at blive hængende og blive klogere på din virksomhed. Og i sidste ende kontakte dig og blive kunde.

BRUG BUREAU P OG FÅ WEBTEKSTER:

  • Med præcis den længde, der skal til for at få dit budskab ud over rampen
  • Som dine kunder kan forstå – også selvom de ikke kender området i forvejen
  • Med de informationer, som kunderne har brug for
  • Der sprogligt og grammatisk er korrekte
  • Som er optimerede i forhold til Googles søgemaskiner (SEO tekster).

SÅDAN FOREGÅR DIT SAMARBEJDE MED BUREAU P

Når du kontakter Bureau P for at få skrevet tekst til hjemmesiden, starter vi gerne processen med et personligt møde (eller et telefoninterview). Det er vigtigt for os at få et klart indtryk af din virksomhed, virksomhedens produkter og dens kunder. På den måde kan vi skrive tekster, som rammer målgruppen præcist.

Vi laver en analyse og finder de rigtige nøgleord i dialog med vores kunder. Hvis du eller din webmaster allerede har defineret nøgleord, bruger vi selvfølgelig netop dem. Når de rigtige nøgleord er valgt, skriver vi teksten og sender den til korrektur hos dig. Hvis du har ønsker til ændringer, retter vi til, så du bliver 100% tilfreds. Vi læser også gerne dine nuværende tekster med kritiske øjne og kommer med forslag til forbedringer.

VI GUIDER GENNEM HELE PROCESSEN

Bureau P er din samarbejdspartner gennem hele processen. Fra søgeordsanalyse til færdige webtekster, der fortæller dit budskab effektivt online. Udover webtekster står Bureau P også klar med rådgivning om, hvad din virksomhed ellers kan gøre for at blive mere synlig på Google.

Vi samarbejder også med en professionel webmand, Morten Andersen fra Web.dk, som kan lave din hjemmeside fra A til Z. Tjek vores 3 pakker til hhv. en basis, normal igen udvidet hjemmeside, klik her.

Du er altid velkommen til at kontakte Bureau P og få et uforpligtende tilbud på webtekster og online-assistance til din hjemmeside.

Skriv til info@bureaup.dk eller ring på 52 23 36 33.

 

Ranunkelvej 15, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33