Om os

Hos Bureau P tilbyder vi præcis kommunikation og hjælp til bæredygtig omstilling. Vi har ekspertise inden for bæredygtig omstilling i virksomheder, CO2-beregninger, FNs Verdensmål, grøn markedsføring og bæredygtighedsstrategier.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os.

 

Anette Kalle Larsen

Ejer, bæredygtighedskonsulent & ordstrateg
Anette er ejer af Bureau P. Hun hjælper virksomheder i gang med bæredygtig vækst, arbejder med FN’s Verdensmål og cirkulær omstilling. Med en skarp og præcis pen, kan hun målrette hver en tekst og lave præcis markedsføring af virksomheder, foreninger og offentlige kunder. Hun er uddannet i statskundskab, har en master i menneskerettigheder og er efteruddannet i kommunikation og miljøledelse.

Mail: anette@bureaup.dk, Mobil: 5223 3633. Læs hele Anette Kalle Larsens CV.

Birgitte Mazanti

Grafisk designer

Birgitte (Maz) udvikler virksomheders visuelle identiteter og arbejder professionelt med kreative løsninger i det grafiske design. Sammen med Bureau P, som leverer tekst og skarpe budskaber, skaber hun profilbrochurer, plakater og præsentationsmateriale til virksomheder og organisationer. Hun er ejer af X Profil.
Mail:  maz@xprofil.dk, Mobil: 2818 3023.

Lene Wervick

Ledelseskonsulent

Lene faciliterer processer, der skaber den nødvendige sammenhængskraft mellem strategi og såvel omstruktureringer som optimeringer og øget bæredygtighed i organisationer og virksomheder. Sammen har vi udarbejdet online kurset “Manualen til en bæredygtig virksomhed” med en direkte vej til bæredygtig omstilling i virksomheder og organisationer.

Lene er selvstændig i Wervick.

Torben Jarl Jørgensen

Journalist og kommunikationsmedarbejder

Torben er ekstern konsulent og sparringspartner i Bureau P. Han kan altid spotte den gode historie og give konstruktiv feedback på innovative løsninger i kommunikationsbranchen. Bag sig har Torben 13 års erfaring med kommunikation og projektledelse i den offentlige sektor, journalistiske rejser i udlandet og produktion af nyheder og andet skarpvinklet indhold til sociale medier og hjemmesider.

Anette Sønderby

Foto- og videojournalist

Bureau P samarbejder med fotograf Anette Sønderby, der leverer professionelle kvalitetsløsninger i form af fotos og videoer. Hun har filmet Bureau P’s reklamevideo til det store biograflærred med flotte timelapses i intro og outro. Anette Sønderby er selvstændig i Sønderby – Visual Storytelling.

Ranunkelvej 15, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33