Om os

Bureau P er et lille kommunikationsbureau med eksperter inden for tekstforfatteri, brugeranalyser, strategiarbejde og marketingsplaner.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os.

 

Anette Kalle Larsen

Ejer, kommunikationsrådgiver og ordstrateg
Anette er ejer af Bureau P. Med en skarp og præcis pen, kan hun målrette hver en tekst og lave præcis markedsføring af virksomheder, foreninger og offentlige kunder. Tidligere har hun lavet klar kommunikation af analyser, lovgivning og politiske beslutninger i et ministerium og en kommune. Hun er uddannet i statskundskab, har en master i menneskerettigheder og er efteruddannet i kommunikation og miljøledelse.
Mail:  anette@bureaup.dk, Mobil: 5223 3633. Læs hele Anette Kalle Larsens CV.

Julie Slente Liljegren

Praktikant, Multimediedesign

Julie producerer primært digitalt indhold i form af blogindlæg, webtekster, content til sociale medier og andre former for online kommunikation. Hun har også kompetencer inden for planlægning af online markedsføringsstrategier, grafisk design og billed/videoredigering, samt basis kodning i html, css og Jquery.

Julie læser på 4. semester multimediedesign på Zealand i Slagelse, hvor 10 ugers praktik indgår som en del af uddannelsen.

Torben Jarl Jørgensen

Journalist og kommunikationsmedarbejder
Torben står klar til at give virksomheders pressemeddelelser, nyhedsbreve eller advertorials en klar journalistisk vinkel. Han ser den gode historie og er vant til at fortælle den videre. Bag sig har Torben 13 års erfaring med kommunikation og projektledelse i den offentlige sektor. Torben er også ansat på et universitet, hvor han producerer nyheder og andet skarpvinklet indhold til sociale medier og hjemmesider.

Anette Sønderby

Foto- og videojournalist
Bureau P samarbejder med fotograf Anette Sønderby, fordi hun er super dygtig og professionel til både fotos og videoer. Hun har filmet Bureau P’s reklamevideo med flotte timelapses i intro og outro. Hos Anette Sønderby er kvalitet og fleksibilitet helt i top.

Ahlgade 1C, 2. sal, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33