Om os

Bureau P er et lille, skarpt kommunikationsbureau med ekspertise i storytelling, tekstforfatteri, marketingsplaner, FNs Verdensmål mv. Vores samarbejdspartnere er lige så skarpe på deres ekspertområder.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os.

 

Anette Kalle Larsen

Ejer, kommunikationsrådgiver og ordstrateg
Anette er ejer af Bureau P. Med en skarp og præcis pen, kan hun målrette hver en tekst og lave præcis markedsføring af virksomheder, foreninger og offentlige kunder. Tidligere har hun lavet klar kommunikation af analyser, lovgivning og politiske beslutninger i et ministerium og en kommune. Hun er uddannet i statskundskab, har en master i menneskerettigheder og er efteruddannet i kommunikation og miljøledelse.

Mail: anette@bureaup.dk, Mobil: 5223 3633. Læs hele Anette Kalle Larsens CV.

Birgitte Mazanti

Grafisk designer

Birgitte (Maz) udvikler virksomheders visuelle identiteter og arbejder professionelt med kreative løsninger i det grafiske design. Sammen med Bureau P, som leverer tekst og skarpe budskaber, skaber hun profilbrochurer, plakater og præsentationsmateriale til virksomheder og organisationer. Hun er ejer af X Profil.
Mail:  maz@xprofil.dk, Mobil: 2818 3023.

Lene Wervick

Ledelseskonsulent

Lene og Anette tilbyder kurser, workshops og foredrag om klar og træfsikker kommunikation via FremtidsLab.dk . Lene er ledelseskonsulent, kompetenceudvikler og rådgiver, hvor hun både har private og offentlige kunder. Hun arbejder ud fra devisen “Du kan kun bruge din tid én gang”.

Lene har udviklet værktøjet TimeToDialogue til at lette det komplekse og gøre det til en medspiller i hverdagen.

Torben Jarl Jørgensen

Journalist og kommunikationsmedarbejder

Torben er ekstern konsulent og sparringspartner i Bureau P. Han kan altid spotte den gode historie og give konstruktiv feedback på innovative løsninger i kommunikationsbranchen. Bag sig har Torben 13 års erfaring med kommunikation og projektledelse i den offentlige sektor, journalistiske rejser i udlandet og produktion af nyheder og andet skarpvinklet indhold til sociale medier og hjemmesider.

Anette Sønderby

Foto- og videojournalist

Bureau P samarbejder med fotograf Anette Sønderby, der leverer professionelle kvalitetsløsninger i form af fotos og videoer. Hun har filmet Bureau P’s reklamevideo til det store biograflærred med flotte timelapses i intro og outro. Anette Sønderby er selvstændig i Sønderby – Visual Storytelling.

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33