Bæredygtig virksomhed

Bliv klædt på til grøn & bæredygtig omstilling i jeres virksomheder.

Vil I skabe en bæredygtig virksomhed? Vi hjælper jeres virksomhed med at sætte visioner for mere bæredygtighed og samtidig sætte styrbare mål, så I med ro i maven kan vise fremdrift. Vi rådgiver om bæredygtighed, laver CO2-regnskab, strategier og konkrete handleplaner.

Bæredygtigt byggeri

Bæredygtigt byggeri kræver dokumentation, livscyklusanalyser, efterlevelse af klimakrav (CO2-aftryk) og eksempelvis DGNB-certificering. Flere og flere byggerier lever op til strenge krav, men alligevel er der lang vej før et byggeri kan blive 100% bæredygtigt.

Klimakrav om CO2-aftryk

Lad os hjælpe dig med at udarbejde din virksomheds første CO2-regnskab. Det vil give dig overblik over det samlede CO2-aftryk, og du kan handle og skabe bæredygtig omstilling ud fra det vidensgrundlag. Vi arbejder med alle aspekter (scope 1, 2 og 3).

Cirkulær økonomi

Cirkulær økonomi handler om at genbruge, genanvende, affaldsforebygge og mindske sit forbrug og sine indkøb. Vi hjælper virksomheder godt i gang med omstillingen fra et klassiske linært forbrug til et cirkulært.

 

Grøn omstilling

Grøn omstilling er god forretning – både for virksomheder og for klima og miljø. For konsekvenserne ikke at komme i gang med den grønne omstilling er større end at foretage de nødvendige investeringer.

Manualen til en bæredygtig forretning

Med dette online kursus får virksomheder den direkte vej til at gøre bæredygtighed til en reel del af egen kerneforretning – til gavn for både klima, natur, mennesker, samfund og egen bæredygtige bundlinje. Vi har udviklet 8 trin, der fører jer fra ide til konkret handleplan for den bæredygtige omstilling.

 

Ranunkelvej 15, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33