Faglige tekster i øjenhøjde med modtagerne

Professionel og præcis formidling af fagtekniske emner på alle platforme. Vi har altid fokus på hvem, modtagerne er, og får teksterne målrettet til borgere, direktion, politikere, klienter, medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere.

FORMIDLING SOM ER TIL AT FORSTÅ – ANBEFALINGER:

“Anette sætter sig hurtigt ind i nye stofområder og leverer et stringent overblik og struktur. Resultatet er klar og tydelig kommunikation – også om komplicerede emner som energiregulering,” Jette Miller, adm.dir. De Frie Energiselskaber.

“Med Anettes erfaring fra det offentlige har hun solidt faglig viden og generel organisationsforståelse – både på et strategisk og et operativt niveau. Hun er analysestærk, har forståelse for en driftsorganisations vilkår og samtidig en unik evne til at skrive, så alle kan forstå det. Derfor kan hun omsætte vision og udviklingsønsker til konkrete mål og forandringsprocesser, som hun kan styre sikkert igennem – både kommunikativt og processuelt,” Tine Gram, centerchef Furesø Kommune.

KLAR KOMMUNIKATION AF KOMPLICEREDE FAGLIGE EMNER

Vi hjælper med klar formidling af vidt forskellige fagtekniske emner, herunder:

  • Struktur af og korrektur på årsrapporter.
  • Økonomiforståelse som grundlag for formidling af mange analyser.
  • Budgetforståelse. Evner klar formidling af tal, statistik figurer og tabeller.
  • Tekst til eller korrektur af tekster om fagtekniske emner i alle brancher.

Kort, klar og kontant formidling af selv komplicerede fagtekniske produktioner. På den måde bliver tung statistik og analyser skrevet, så alle kan forstå budskaberne.

KLAR TALE I DIN FORRETNINGSPLAN

Få sparring på din forretningsplan i forhold til præcis formulering og klar præsentation af alle ydelser, vision og mission. Så dine formuleringer bliver i øjenhøjde med modtagerene og du får en præcis præsentation af  dine produkter og ydelser.

OM ANETTE KALLE LARSEN

Anette Kalle Larsen har en baggrund som AC-konsulent i et politikudviklingskontor i Beskæftigelsesministeriet. Her er et udsnit af opgaverne: Udvikling, implementering og drift af tre Workindenmark-centre, herunder udvikling af forretningsstrategi og effektbaseret styring. Projektstyring af analyser på beskæftigelsesområdet. Udviklede, udførte og omsatte det kommunikativt i en politisk kontekst. Taleudkast, ministerbetjening, skriftlige svar til Folketinget.

Desuden har hun som AC-konsulent været på et arbejdsmarkedspolitisk kontor og et økonomisstyringskontor i Københavns Kommune. Hun var primær skribent på Jobcenter Københavns årlige beskæftigelsesplan. Skrev taler, rapporter og baggrundsnotater til borgmester og ledelse.Bred varetagelse af opgaver til det politiske niveau, jobcentre og til borgere. Udførte central styring af administrative budgetter samt udvikling og styring af beregningsmodeller.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi står klar til at skrive professionelle tekster til din virksomhed og til at give et uforpligtende tilbud.

Skriv til info@bureaup.dk eller ring på 52 23 36 33. Vi svarer altid hurtigt tilbage!

Ranunkelvej 15, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33