Drejebog til videooptagelser

Skal du have optaget en markedsføringsvideo til din virksomhed? Dokumenteret proces og fremdrift på en byggeplads? Eller præsenteret nye produkter og ydelser? Så har du brug for et detaljeret storyboard eller et godt manuskript. Vi kan hjælpe dig med begge dele.

STORYBOARD ELLER MANUSKRIPT FÅR SPEAKEN TIL AT LYDE NATURLIG

Video i din markedsføring på de sociale medier og andre online platforme er helt essentielt for mange virksomheder. Men det kan være svært at formidle alle budskaber hurtigt og præcist uden at have en drejebog eller et manuskript at støtte sig til. 

Du skal være synlig med de rigtige budskaber, som skaber værdi for lige netop dine målgrupper og være sikker på at få sagt det mest centrale kort og præcist.

Derfor hjælper vi virksomheder med:

 – At udarbejde et storyboard for hver scene i videoen, fx hvornår der skal zoomes ind, zoomes ud og speakes.

– At udforme manuskript med den tale og dialog, der skal med.

– At bruge en interviewguide, hvor vi stiller de spørgsmål, som får det talte ord til at flyde (vores spørgsmål klippes ud af den endelige film).

Dette gør vi i samarbejde med professionelle videofolk og fotografer, blandt andet med Webfilm Buddy og fotograf Anette Sønderby.

FÅ EN SKRÆDDERSYET PAKKELØSNING

Vi lytter til dine behov, når vi udvikler konkrete tilbud og står klar til at guide dig gennem hele processen og komme med målrettet rådgivning undervejs. Vi bruger altid selv manuskripter og har lavet det for flere kunder, se blandt andet Københavns Malerlaug på YouTube.

Ring på 5223 3633 eller skriv til info@bureaup.dk 

Ranunkelvej 15, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33