Skadedyrforbudt.dk

Jeg føler mig 100% tryg. Nu ved jeg, at selv hvis jeg ikke får tjekket alle de opslag igennem, Anette skriver, så står det alligevel skarpt rent grammatisk, stave- og indholdsmæssigt

Jesper Ulvedal, ejer af skadedyrforbudt.dk

Jesper Ulvedal er skadedyrsbekæmper, og han får hjælp fra Bureau P til at skrive sine webtekster og til markedsføringsopslag på Facebook og LinkedIn.

Uden Bureau P havde jeg ikke nogen Facebook markedsføring, men det har Anette nu fået sat fuldstændig i system. Jeg kan se, at hun laver grundig research, og det hele er simpelthen godt skruet sammen.”

Køber tid til at fokusere på kunderne

Hver uge poster Bureau P opslag for skadedyrforbudt.dk på de sociale medier, ligesom vi også skriver webtekster for hvert enkelt skadedyr, der er målrettet både private og erhvervskunder.

Et eksempel på effekten af markedsføringen er et opslag på Facebook om skægkræ, som er et nyt invasivt skadedyr i Danmark. Det medførte straks flere direkte henvendelser til Jesper.

Effekten af webside teksterne er også meget konkrete, idet de fleste sider ligger på side 1 i Google søgninger af de mest brugte søgeord i virksomhedens lokalområde.

Om samarbejdet siger Jesper Ulvedal: ” Anette har hjulpet mig med alt det, jeg har haft i tankerne, men  ikke selv har fået taget hul på. Jeg kan koncentrere mig om at betjene kunder, imens min virksomhed bliver markedsført.”

Besøg skadedyrforbudt.dk her!

 

 

Ranunkelvej 15, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33