Marathon Travel Club

Det er dejligt at overlade sin branding til en, som man har 100 % tillid til. Gennem vores samarbejde og dialog var jeg helt tryg ved det, Anette lavede for os,” siger Britt Kirkegård Nielsen fra Marathon Travel Club.

Vi fik en ny stemme – direkte ud til alle rejsekunderne

“Før Bureau P hjalp os, havde vi kun benyttet os af Facebookopslag, som ikke var så direkte. Lige pludselig fik vi en konkret strategi, og vi fik nogle velformulerede velkomstbreve til nye rejsekunder og nogle tak-for-sidst breve til eksisterende kunder. Vi fik mere ordlyd på og en god skriftlig kommunikation til alle kunder. Det løftede os utrolig meget.”

Britt Kirkegaard Nielsen var stemmen bag rejsebureauet. Hende, der koordinerede alle tråde på kontoret og hende, som du også kunne møde som rejseleder ude på destinationerne. Hun var velkendt blandt alle de tilbagevendende kunder, men hun var ikke synlig i deres markedsføring. Det fik vi ændret på, ligesom gruppen af de øvrige rejseledere også blev trukket frem i markedsføringen. Det var fokuseret personlig branding, som var med til at øge tilliden mellem rejsebureauet og kunderne.

”Vi følte ikke, at vi kom bredt nok ud med vores budskab. Det hjalp Anette os med. Pludselig brandede vi os på en helt anden måde, end hvad vi hidtil havde gjort. Nu fik vi en konkret strategi, som var med til at give os en stemme,” siger Britt Kirkegård Nielsen.

Den gode dialog med Anette var afgørende

“Jeg var helt tryg ved det, Anette lavede for os. Hun havde fuldstændig forstand på sit produkt. Det var nok det, jeg mest fornemmede med Anette – at jeg trygt kunne overlade markedsføringen til hende, for vi havde en god dialog hele vejen,” afslutter Britt Kirkegård Nielsen.

Marathon Travel Club er i dag solgt til Ruby Rejser. Besøg Marathon.dk her.

Ranunkelvej 15, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33