Amagerbro Fysioterapi

“Anette er utrolig hurtigt til at forstå alle vores behandlingsformer og evner at markedsføre dem med respekt for hver behandler. Vi er super tilfredse på klinikken.” Per Andersen, fysioterapeut, coach og indehaver af Amagerbro Fysioterapi

Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter rummer knap 20 forskellige behandlingsformer og behandlere, så der er mange vinklinger og særlige hensyn at tage i markedsføringen.

Samspillet mellem Anettes optimerede webtekster og Andreas’ arbejde med Adwords (fra Adnudging) har rykket klinikken forrest i mange google-søgninger. Det betyder mange flere henvendelser og flere kunder til klinikkens behandlere.

Reklamepostkort, webtekster og online markedsføring

Anette har været in-house kommunikationskonsulent i klinikken i en periode, hvor der blev sat gang i alle markedsføringstiltagene. Hun har leveret tekster til 17 reklamepostkort for hver enkelt behandler i klinikken, ligesom hun har gennemskrevet alle webtekster, markedsført klinikken på de sociale medier og forestået en lang række kommunikationsopgaver i klinikken.

Besøg Amagerbro Fysioterapi & Træningscenter her.

Ranunkelvej 15, 4300 Holbæk

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33