Alle leverancer fra Bureau P er høj, og Anette er altid tilgængelig og nem at få fat på. Hos Keepers er vi meget tilfredse med samarbejdet.

af Katja Feldstein, partner hos Keepers

Hver måned søger Bureau P for, at Keepers bliver markedsført ved at lave blogindlæg og dele disse på firmaets sociale medier. Keepers mission er at professionalisere økonomistyringen hos deres kunder ved bl.a. at tilbyde et unikt outsourcing koncept, interim løsninger, regnskab og bogføring.

Kvaliteten i alt det, vi får fra Bureau P, er bare i orden, og Anette rammer ofte plet med sine tekster. For selvom økonomi måske ikke er hendes kerneområde, så giver hun et rigtig grundigt udspil. Vores kunder, der interviewes af Anette, fremhæver, at hun evner at trække det væsentlige ud af deres budskaber og skrive med deres egne ord.

Hvorfor vi valgte Bureau P

Jeg mødte Anette i et forretningsnetværk, hvor hun præsenterede de markedsføringsopgaver, hun kunne levere. Jeg kunne godt lide hendes engagement og interesse i de opgaver hun løste, og vi valgte at starte samarbejdet op, da vi aktuelt stod med et behov for hjælp til markedsføringen af Keepers.

Anettes kvartalsplaner får os i hus

Samarbejdet med Bureau P er uundværligt for Keepers. Vi har rigtig travlt med vores kunder og alt muligt andet og kommer tit til at glemme markedsføringsdelen. Men Anette sørger for at følge op og rykke os for leverancer, så vi kommer i hus med de fastsatte deadlines.

Det bedste er nok, at hun sørger for at vi løbende får lavet kvartalsplaner for markedsføringen, der sikrer et nogenlunde flow i vores opslag på SoMe.

Vi får tid til at udvikle vores virksomhed

Vi er meget tilfredse. Vi sparer selv enormt meget tid ved at outsource et område som dette, hvor vi ikke har vores spidskompetencer. I stedet skriver Anette interessante tekster, som andre har lyst til at læse, og hun er som sagt meget up front og rykker på alle aftaler.

Helt konkret sikrer samarbejdet med Bureau P, at vi i det hele taget er synlige på de sociale medier, ligesom vi også får god inspiration fra Anette til nye opslag og vinklinger.

Jeg vil til enhver tid anbefale Bureau P til andre, som har brug for effektiv markedsføring. Det gør jeg, fordi jeg oplever at:
  • Bureau P sørger for Keepers synlighed på SoMe.
  • Anette er dygtig til at sætte sig ind i det budskab, vi gerne vil have ud og skrive derefter. Det resulterer i velskrevne opslag uden nogen kæmpe indsats fra vores side.
  • En stor fleksibilitet hvis vi pludselig ønsker noget her og nu.
  • Anette altid er tilgængelig og nem at få fat på. Hun har aldrig misset en deadline eller en aftale.

Hvis du er interesseret i en lignende løsning med markedsføring af din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte Anette Kalle Larsen via mail anette@bureaup.dk eller telefonisk på 5223 3633.