En professionel profil på de sociale medier

Kom dine kunder i møde på de sociale medier. Stort set alle danskere er aktive et eller flere steder. Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter og mange andre. Mød dine kunder og potentielle kunder med en professionel profil.

For at give din virksomhed effektiv branding, skal du lave opslag, der har væsentligt, interessant, tankevækkende eller overraskende indhold. Du skal være synlig med de rigtige budskaber, som skaber værdi for lige netop dine målgrupper.

LAD OS UDVIKLE DIN PROFIL OG STRATEGI

Vær bevidst om hvorfor du vil være aktiv på de sociale medier. For at blive mere synlig i søgemaskinerne? Skaffe leads? Eller for at få folk ind på din hjemmeside eller webshop?

Vi kan hjælpe dig med at udforme en målrettet kommunikationsplan og konkret indholdsstrategi for dine sociale medier. Et grundigt forarbejde betaler sig, så det bliver helt tydeligt hvad, du vil udstråle her og hvilke målgrupper, du vil i kontakt med. En lækker, indbydende og fuldstændig virksomhedsprofil skal tale direkte til dine målgrupper. Vi er helt skarpe på, hvad der virker og står klar til at udvikle for dig.

VI PASSER GERNE DE SOCIALE MEDIER FOR DIN VIRKSOMHED

En ting er at få skabt en professionel virksomhedsprofil på de sociale medier. En anden ting er at fastholde aktiviteterne og relationen med dine kundegrupper måned efter måned. I en travl hverdag er det er lettere sagt end gjort, og derfor vil vi gerne gøre det for dig.

Vi kan sørge for at udføre alle planlagte opslag for din virksomhed med faste intervaller. Ligesom vi løbende researcher og udviklre nye vinklinger, som virker overfor dine målgruppers virkelighed og behov.

FÅ EN SKRÆDDERSYET PAKKELØSNING

Vi lytter til dine behov, når vi udvikler konkrete tilbud og står klar til at guide dig gennem hele processen og komme med målrettet rådgivning undervejs. Vi har udviklet flere skræddersyede løsninger, som er tilpasset virksomheders forskellige behov.

Ring på 5223 3633 eller skriv til info@bureaup.dk hvis du vil høre mere om en af vores skræddersyede løsninger eller have et uforpligtende tilbud.

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33