Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med dygtige specialister og kan levere meget mere end skarpe tekster.

Pjecer, salgs- og profilbrochurer

Vi kan sørge for professionel præsentation af dine tekster på fysisk salgsmateriale, brochurer, plakater og pjecer. Derfor samarbejder vi med dygtige grafiske designere, der realiserer den røde tråd i din markedsføringsprofil.

Unikt webdesign

Få dine webtekster præsenteret flot på en ny responsiv hjemmeside, der er hurtig og fungerer fra både mobil og computer. Vi samarbejder med webdesignere og hjælper selv med at styre processen i hus, så du får den webprofil, du drømmer om.

Googleoptimering

Bliv fundet når kunderne søger efter dig. Det kræver en teknisk velfungerende hjemmeside med godt indhold, relevante webtekster, der indeholder de rette søgeord, fotos i korrekt størrelse og linkbuilding. Vi samarbejder med eksperter på området og rådgiver om den rette løsning til dig og din virksomhed.

Video og foto

Vi samarbejder med dygtige fotografer og videofolk, der kan indfri dine krav til en personlig profil på din hjemmeside, sociale medier og øvrige markedsføring. Det handler om at du kan genkende dig selv og de budskaber, du vil udtrykke.

In-house konsulent

Har du brug for en fast tilknyttet freelance tekstforfatter og kommunikationsrådgiver, så er du meget velkommen til at tage kontakt. Jeg laver faste aftaler om et projekt eller et vist antal timer eller dage om måneden indtil opgaven er løst.

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33