Kunderejsen

Prøv at se din virksomhed udefra og ind. Mødes besøgende på din hjemmeside af opdateret information om dine produkter? Er det tydeligt for dem, hvad du gerne vil have dem til at gøre? – og ikke mindst hvordan de foretager et køb hos dig? Tjek dine sociale medier på samme måde og dit fysiske salgsmateriale. Så får du afdækket, hvilken kunderejse, du fører folk ud på – og ikke mindst om de kommer helt frem til en købsmulighed eller om de bliver tabt undervejs. 

MARKEDSFØRING I ØJENHØJDE

Ud over at du i din markedsføring skal guide folk frem mod et salg, så skal du også vide, hvor på købsrejsen, dine potentielle kunder befinder sig. Kender de i det hele taget dit produkt? Skal du starte med at fange deres opmærksomhed og skabe interesse om din butik? Det kan fx være ved at opbygge tilllid omkring dit brand og give noget, der har værdi for dem. Eller er de allerede afklarede og klar til at beslutte sig og foretage et køb hos dig?

Dine kunder er garanteret vidt forskellige steder på købsrejsen, og derfor er det en god ide at arbejde struktureret med alle faser på denne rejse. Visualiser hele kunderejsen hos dig og brug det til at målrette din markedsføring. Så kommer du til at tale i øjenhøjde med dine kunder, og det øger sandsynligheden for salg.

FÅ ET GODT INDBLIK I DINE KUNDER

Hvem er de? På hvilke medieplatforme er de? Hvor godt kender de produkt? Hvad kan motivere dem til et eventuelt køb? Hos Bureau P har vi flere metoder til at afdække dette. Det kan være at udarbejde personas, afdække kundetyper eller lave kvalitative interviews hos kunder eller relevante mpålgrupper. 

På den måde kan vi med faktabaseret viden få afdækket den kunderejse, som potentielle kunder mødes hos dig i dag, få afdækket eventuelle udfordringer og få struktureret den kunderejse, som potentielle kunder skal møde hos dig fremover. 

LAD OS AFDÆKKE KUNDEREJSEN HOS DIG

Vi står klar til at hjælpe dig. Skriv til info@bureaup.dk eller ring på 52 23 36 33. Vi svarer altid hurtigt tilbage!

 

 

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33