Kommunikationplan

Sammen finder vi den røde tråd i din markedsføring – og sørger for at den bliver fulgt. Alle virksomheder er unikke, og hos Bureau P stiller vi de nødvendige spørgsmål om din virksomhed og dine produkter, som skal til for at skabe klar branding via en præcis kommunikationsstrategi.

SPAR TID – LAV EN PLAN

Har du altid et mål med den kommunikation, du laver? Ved du hvad du opnår? – og hvilke målgrupper du rammer? Mange bruger rigtig meget tid på kommunikation og markedsføring uden at have en egentlig plan at arbejde ud fra.

Hos Bureau P giver vi konkret rådgivning om din markedsføring, så du ikke sætter kommunikationstiltag i gang uden, at du er klar over, om dine aktiviteter kan betale sig i forhold til det udbytte, du opnår. I den sidste ende vil du spare meget tid, og vi får identificeret dine strategiske mål, når vi i dialog med dig får udarbejdet en præcis kommunikations- og indholdsstrategi.

PRÆCIS OG EFFEKTIV KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING

En effektiv kommunikationsløsning kræver, at din kernefortælling og værdier afspejles i din branding, og det kan vi hjælpe med. Bureau P er din kommunikationsrådgiver og samarbejdspartner gennem hele processen.

Skriv til info@bureaup.dk eller ring på 5223 3633 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33