E-mail marketing, der virker

”Jeg har fået en klar idé om, hvordan jeg bedst henvender mig til mine nuværende og potentielle kunder.” Hans Frost, ejer af Fede Vaner.

Nyhedsbreve er et stærkt våben i kampen om dine kunders opmærksomhed. E-mail marketing kan øge dine salgstal betydeligt, og hvert år genererer nyhedsbreve salg for milliarder af kroner. Hvis din virksomhed skal have en del af den omsætning, skal du lave nyhedsbreve, der er sjove, inspirerende og som sælger.

DEN BILLIGSTE VEJ TIL AT NÅ DIN MÅLGRUPPE

Markedsføring med e-mails er billigt, for du skal hverken betale pr. klik eller indrykke annoncer. Du er samtidigt helt sikker på at tale direkte til din målgruppe, og du kan måle effekten direkte vha. af data om kunders interaktion med nyhedsbrevet.

Med e-mail marketing kan du fx få alle data om hvor mange, der har åbnet nyhedsbrevet, klikket sig videre til din hjemmeside og evt. købt noget. For få penge kan din virksomhed øge indtægterne fra salg via nyhedsbreve betragteligt. Uanset om ambitionen er at tiltrække nye kunder, sælge mere til nuværende kunder eller få genskabt kontakten til tidligere kunder.

UNDGÅ VANSKELIGHEDER OG BEGYNDERFEJL

Hos Bureau P står vi klar til at hjælpe din virksomhed i gang. Vi kan både rådgive, skabe konkret indhold og sætte din næste kampagne op i et e-mail marketing-system som fx MailChimp.

For der er selvfølgelig også udfordringer ved at bruge e-mail marketing. Som vi alle sammen ved, er e-mails lette at ignorere, overse og slette. Der er samtidigt meget klare regler omkring, hvornår din virksomhed må sende e-mails til kunder, og hvad indholdet må være.

Vi rådgiver også om, hvordan du bedst indsamler e-mailadresser via din hjemmeside eller sociale medier. For din virksomheds succes med email marketing afhænger helt af, hvor mange potentielle kunder, der tilmelder sig dit nyhedsbrev.

VI GUIDER GENNEM HELE PROCESSEN

Bureau P er din samarbejdspartner gennem hele processen. Fra idé til dit nyhedsbrev lander i indbakken hos dine kunder. Du er altid velkommen til at kontakte Bureau P og få et uforpligtende tilbud på e-mail marketing.

Skriv til info@bureaup.dk eller ring på 5223 3633.

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33