Professionel branding

Professionel branding viser, hvor din virksomhed er unik

Kunderejsen

Start din branding der, hvor dine kunder er. Det kræver, at du får kortlagt den rejse, som du sender dem ud på, når de viser interesse for dine produkter. Din  branding skal føre alle potentielle kunder frem til et konkret salg. Vi kan hjælpe med at kortlægge hele denne rejse. Sammen finder vi ud af, om noget skal ændres. 

Kommunikationsplan

Spar tid – lav en plan. Har du altid et mål med den kommunikation, du laver? Ved du hvad, du opnår og hvilke målgrupper, du rammer? Hos Bureau P stiller vi de nødvendige spørgsmål og hjælper med at udvikle en strategi for branding og markedsføring.

Blogindlæg & artikler

Du er faglig ekspert i din virksomhed og har en stor viden, som kan inspirere mange – men du er måske ikke ekspert i at skrive artikler og blogindlæg. Vi ghostwriter for mange ejerledere og fører pennen i deres artikler på LinkedIn, virksomhedens blog eller i et nyhedsbrev.

E-mail marketing

Send din virksomheds budskaber direkte ud til dine kunders indbakke. Nyhedsbreve er et stærkt våben i kampen om opmærksomhed, og med e-mail marketing kan du holde dialogen med dine kunder i gang og øge dit mersalg. Her er Bureau P eksperter til at hjælpe.

Effektmåling

Bliv klar på effekten af din kommunikation. Når du ud til de rigtige målgrupper og får det ønskede udbytte? Mange likes og delinger på sociale medier er ikke altid ensbetydende med, at du når ud til de ønskede kundegrupper. Vi kan hjælpe med at måle den præcise effekt, fx via fokusgruppeinterviews, spørgeskemaer, brugertests eller google analytics.

Drejebog til video

Med en gennemarbejdet drejebog er du sikker på at få dine budskaber ud i en kortere eller længere reklamevideo, så dine modtagere kan forstå dem. Sammen planlægger vi drejebog og talepapir, så du får sagt det, du vil sige – klart og tydeligt.

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33