Priser

Normal timepris = 850 kr. (ex. moms). Vi udarbejder gerne faste priser på konkrete opgaver. Kontakt os og hør mere.

Køb et klippekort

– og betal kun for den tid, vi reelt bruger på at løse dine opgaver

 

Vores populære klippekort er for kunder med løbende opgaver, en ny tekstopgave, en større udviklingsopgave eller et projekt. Vi afregner for 15, 30, 45 min. eller antal hele timer. Klippekortet er gyldigt et år fra udstedelse. Hvis du køber et af de 3 største klippekort får du en helhedsløsning, hvor vi som projektleder står for koordinere med andre professionelle om opgaveløsningen. Det kan være en grafisk designer (fx til opsætning af brochure, design af website, logoudvikling mv.), en fotograf, en videomand, SEO-ekspert o.lign. Vi har altid fokus på den bedste løsning for dig, og du får løbende tips & tricks til at få løst udfordringer med det samme.

 

*udgifter til transport kan forekomme. Alle priser er ex moms.

Få en fast aftale om løbende opgaver

 Du har også mulighed for at få en fast aftale, hvis du har fortløbende opgaver. Det kan være løbende markedsføringsopgaver på de sociale medier, interne eller eksterne kommunikationsopgaver mv. Kontakt os for et tilbud på dine opgaver.

 

Pris på artikler/blogindlæg

Pris pr. artikel = fra 4.500 kr. (ex moms)

Den endelige pris afhænger af emne, branche og omfanget af forudgående research. Nogle artikler skrives på baggrund af et kort interview med kunden. Hvis der skal laves flere interviews, afspejles det i prisen.

Mængderabat ved køb af flere artikler om samme emne. 

Alle priser er ex. moms og gældende frem til 31. december 2020.

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33