Tips & tricks til at ramme dine målgrupper spot on og opnå mersalg

Du er ekspert i dine egne produkter, men måske bliver du udfordret, når du skal skrive tekster til din markedsføring? Derfor vil jeg gerne give dig et effektivt skub i den rigtige retning og fylde din værktøjskasse med nye ideer, gode greb og genveje til overskrifter og tekster, der virker.

Få succes med at skrive egne salgstekster

Præcise overskrifter og klare tekster om dine produkter understøtter dit salg og kernefortællingen om din virksomhed. Værdifuldt indhold for dine kunder er tekster, som inspirerer, oplyser, underholder og overrasker. Gode salgstekster giver kunderne en naturlig interesse for din virksomhed. Brander og skaber salg.

Jeg vil komme ind på, hvordan du får brugt storytelling i din markedsføring, og hvorfor du kan opnå store resultater ved at skrive til  ‘de få’ i stedet for at forsøge at skrive til alle. Mennesker køber fra mennesker, og du kommer langt med dine salgstekster ved at appellere til kundernes følelser i forskellig grad.

Du kommer hjem med tips & tricks til at få dit budskab helt ud til dine kunder og får input til den grundlæggende opbygning af webtekster, artikler og tekster på de sociale medier. Jeg vil også vise eksempler fra den virkelige verden, som jeg selv har brugt med god effekt.

Book et skræddersyet foredrag nu

Alle mine foredrage skræddersyes og tilpasses til behovene hos hver enkelt kunde. Derfor må du meget gerne ringe, så vi kan få aftalt nærmere om det, du har brug for.

Jeg anfaler at booke 1,2 eller 3 timer – alt afhængig af hvor mange praktiske øvelser, der skal ind undervejs. Et lignende foredrag har været afholdt i samarbejde med Holbæk Erhvervsforum, og det varede 2 timer med en praktisk øvelse undervejs.

Kontakt mig på telefon 52233633 eller send en mail til anette@bureaup.dk

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33