Book et skræddersyet kursus

Jeg kommer gerne ud til dit arrangement med et af mine emner om tekster, markedsføring og om at nå frem til målgruppen med hele budskabet.

Alle mine kurser skræddersyes til hver enkelt kunde. Du har derfor stor indflydelse på kursets fokusområder, praktiske øvelser og varighed. Kurset kan fordele sig over flere dage, som et enkelt heldagskursus eller et mini kursus på et par timer. Jeg anbefaler at vi ringer sammen eller mødes fysisk, før kursets afholdelse.  

Et bredt vidensfelt

Jeg har en bred viden inden for præcis kommunikation, markedsføringsstrategier og implementering af FN’s verdensmål i strategien. Det er et stort vidensområde, og emnerne kan derfor tages op på mange forskellige niveauer. 

Konkrete værktøjer

Learning by doing. Jeg har mange konkrete værktøjer der er nemme at anvende og implementere direkte. Jeg arbejder som regel altid på at deltagerne på kurset, kommer i gang med at anvende værktøjerne på kurset med det samme. Når det er tilfældet oplever jeg at kursisterne har nemmere ved at gå hjem og fortsætte deres udvikling. Jeg vil også vise eksempler fra den virkelige verden, som jeg selv har brugt med god effekt.

Book et skræddersyet kursus nu

Kontakt mig på telefon 52233633 eller send en mail til anette@bureaup.dk

 

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33