Priser for professionelle tekster

Timepris = 900 kr. (ex. moms). Udarbejder gerne faste priser på konkrete opgaver. Kontakt os og hør mere.

Én enkelt tekst (ikke en artikel) = 2.800 kr. (ex moms).

Pris pr. artikel (fx. blogindlæg, lang Googleoptimeret webtekst, artikel til magasin mv.) = fra 4.750 kr. (ex moms)

Den endelige pris afhænger af emne, branche og omfanget af forudgående research. Nogle artikler skrives på baggrund af et kort interview med kunden. Hvis der skal laves flere interviews, afspejles det i prisen. Mængderabat ved køb af flere artikler om samme emne.

 

 

 

Køb et klippekort

– og betal kun for den tid, vi reelt bruger på at løse dine opgaver

 

Vores populære klippekort er for kunder med løbende opgaver, en ny tekstopgave, en større udviklingsopgave eller et projekt. Klippekortet er gyldigt et år fra udstedelse. Vi har altid fokus på den bedste løsning for dig, og du får løbende tips & tricks til at få løst udfordringer med det samme. Udgifter til transport kan forekomme. Alle priser er ex moms.

 

Samlet “webpakke” = tekstforfatter + ny hjemmeside 

Jeg har allieret mig med en professionel webmand: Morten Andersen fra Web.dk, så du kan få din hjemmeside udviklet fra A til Z med det samme inklusiv gode webtekster. Vi har udviklet 3 pakker til dig: Basispakken (4 sider eller en one page hjemmeside), Normalpakken (op til 8 sider) og Den udvidede (op til 15 sider). Læs mere om de 3 pakker klik her eller kontakt mig via: 52233633 eller anette@bureaup.dk.

 

In-house konsulent

Du har også mulighed for at få en fast aftale. Har du brug en fast tilknyttet freelance tekstforfatter eller kommunikationskonsulent, så er du meget velkommen til at tage kontakt. Jeg laver faste aftaler om et projekt eller et vist antal timer eller dage om måneden indtil opgaven er løst. Kontakt via: 52233633 eller anette@bureaup.dk

 

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33