FN’s 17 verdensmål taler til virksomheder

I 2015 vedtog FN’s Generalforsamling 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. De mål skal være opnået i 2030 ved fælles hjælp fra både stater og virksomheder. Målenes styrke er netop, at de også involverer virksomheder, så bæredygtighed nu er blevet en grundlæggende del af en sund, stabil og fremtidssikret måde at drive forretning på. Det er ikke helt klimatosset!

BÆREDYGTIG BUSINESS FOR EN BÆREDYGTIG FREMTID

Det handler om “at skabe en bæredygtig udvikling, som opfylder vores behov i dag uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare” (citat: Gro Harlem Brundtland). Med andre ord: Vi skal sikre en mere effektiv brug af jordens ressourcer, som er så cirkulær som mulig. Det kan lyde meget abstrakt, men langt de fleste virksomheder i dag bidrager til og styrker et eller flere af verdensmålene – og det er den kerne af din forretning, som vi hjælper med at kommunikere og markedsføre. 

PROCESSEN STARTER MED DINE KERNEYDELSER:

  • Hvad er kundernes udbytte af dine produkter/ dine ydelser?
  • Hvad er samfundets udbytte af dine produkter/ dine ydelser?
  • Hvilke verdensmål og delmål fremmes ved dette udbytte, som du skaber?
  • Hvordan kan dit bidrag til et eller flere af verdensmålene måles helt konkret?

Vi afdækker spørgsmålene sammen, hvorefter vi formulerer en verdensmålspolitik for din virksomhed.

VI SAMARBEJDER MED DIG HELE VEJEN

Anette Kalle Larsen fra Bureau P arbejder nu med FN’s Verdensmål og bæredygtig business i virksomheden SDG Consult, som hun er cofounder af. Du er meget velkommen til at kontakte hende for en god snak om din virksomhed og FN’s verdensmål.

Skriv til anette@sdgconsult.dk eller ring på 52 23 36 33.

 

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33