Bæredygtig Business betaler sig

Det er sundt for din bundlinje at tænke bæredygtigt. Derfor får flere og flere virksomheder en bæredygtig profil, som hænger sammen med FN’s verdensmål. For flere og flere forbrugere og kunder stiller vi krav til de produkter og ydelser, som de køber. Især de nye  generationer undersøger meget før de beslutter sig for at købe: Er produktionsforholdene i orden? Benytter virksomheden børnearbejdere?  Driver produktionsprocessen rovdrift på naturen eller har virksomheden øje for, om den udpiner jordens ressourcer til gene for fremtidige generationer?

KLIMA OG MILJØ – EN DEL AF EN GRØN VÆKSTSTRATEGI

Der er ingen tvivl om, at fremtidens produkter og ydelser er bæredygtige. Vi kan ikke fortsætte med at forbruge jordens ressourcer med stadig uhørt hastighed men må tænke i grønne løsninger og cirkulært forbrug. Dette er ikke en modsætning til vækst, for virksomheder som tager deres samfundsmæssige ansvar alvorligt (arbejder strategisk med CSR – Corporate Social Responsibility) skal fortsat styrke både konkurrenceevne, vækst og bundlinje. For grøn vækst er også energioptimering og minimering af ressourcespild og ineffektive arbejdsgange i din virksomhed.

INTEGRÈR VERDENSMÅLENE MED DINE KERNEYDELSER

Vi kan hjælpe dig med at få gjort FN’s verdensmål til en del af dine kerneydelser. Det er vigtigt at fokusere på de verdensmål, hvor din virksomhed kan give et unikt bidrag og virkelig gøre en positiv forskel. For du skal ikke begynde at praktisere en bæredygtig markedsføring uden reelt indhold og vilje bag(det betegnes som “greenwashing” og tomme tønder, som buldrer). 

FN’s verdensmål er både for alle: små og store virksomheder, produktionsvirksomheder, virksomheder der sælger ydelser, fx som behandlere eller konsulenter, webshops mv.

LAD OS STARTE DIALOGEN

Dit samfundsmæssige ansvar hænger tæt sammen med FN’s verdensmål. Den sammenhæng kan vi hjælpe dig med at tydeliggøre og markedsføre.

Anette Kalle Larsen fra Bureau P arbejder nu med FN’s Verdensmål og bæredygtig business i virksomheden SDG Consult. Du er altid meget velkommen til at kontakte hende. 

Skriv til anette@sdgconsult.dk eller ring på 52 23 36 33. 

Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk 

Email: info@bureaup.dk

CVR: 37 33 38 40

BUREAU P

Telefon: 52 23 36 33